Uslovi kupovine


Uslovi kupovine


1. Sve cene navedene na sajtu su finalne na dan porudžbine. Sve cene su date u dinarima. Po zaključenju porudžbine na sajtu, dobićete e-mail potvrdu porudžbine. Ovaj e-mail sadrži vaše podatke, koje ste ostavili prilikom poručivanja.


2. Proizvodi koje poručite putem interneta biće vam isporučeni posredstvom kurirskih službi  plaćate ih prilikom preuzimanja ili platnom karticom putem interneta: VISA, American Express, Maestro ili MasterCard koje podržavaju plaćanje preko interneta. Kurirska služba će Vam prilikom uručenja naplatiti trošak isporuke. Za porudžbine preko 2.000 dinara isporuka je besplatna.

U slučaju prodaje na rate, preko PIO fonda, pakete isporučuje kurirska služba a plaćanje se reguliše posebnim ugovorom. Kurirska služba će Vam pouzećem naplatiti i trošak isporuke, koji se obračunava prema važećem cenovniku, u zavisnosti mesta gde se pošiljka šalje, vrednosti i težine paketa.


3. Poručeni proizvod/proizvodi (kojih nema na zalihama) biće vam isporučeni u roku od maksimalno 6 dana od od dana početka sezonske proizvodnje određenih proizvoda. Ukoliko proizvoda ima na zalihama, on će vam biti isporučen za najviše 7 dana od datuma poručivanja. Ukoliko dođe do vanrednih okolnosti, koje u potpunosti onemogućuju isporuku, o tome ćete biti obavešteni putem informacija za kontakt koje ste nam dali prilikom poručivanja proizvoda.


4. Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cena ili isporuke možete nam postaviti i putem telefona na broj +381658444114 i +381621531967 ili e-mail-a na adresu: office@radanskaruza.rs. Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo.


5. Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija u roku od 14 dana, bez navođenja razloga. Potrošač je u obavezi da u datom roku obavesti prodavca, slanjem e-mail-a.


  • pozovite broj telefona +381658444114 i +381621531967 i procedura za vraćanje proizvoda će vam biti detaljno objašnjena
  • ili pošaljite e-mail sa Vašim zahtevom na e-mail adresu office@radanskaruza.rs


6. Vraćanje proizvoda kupljenog na ovaj način vrši se shodno Članu 56 Zakona o zaštiti potrošača (Sl. Glasnik RS 62/2014)

Lica ovlašćena za prijem reklamacije su svi zaposleni kod prodavca.

Reklamacija može da se izjavi usmeno, telefonom, pisanim putem, elektronskim putem, odnosno na trajnom nosaču zapisa, uz dostavu računa na uvid ili drugog dokaza o kupovini.

Prodavac vodi evidenciju primljenih i dužan je da je čuva dve godine od dana podnošenja reklamacije potrošača.

Prodavac izjavljuje će u svemu poštovati odredbe člana 56 Zakona o zaštiti potrošača koji se odnosi na reklamacije i način rešavanja reklamacija.


VAŽNO!: Vraćanje usled nezadovoljstva nije moguće izvršiti u sledećim slučajevima


-          Kupac je kupio veći broj istih proizvoda i otvorio više od jednog


-          Kupac nije čuvao proizvode u skladu sa uputsvom o čuvanju


-          za proizvode kupljene kod naših franšiznih i veleprodajnih partnera.


U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica putem interneta, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Radanska Ruža je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.


Untitled Document